25/8 2011

HEJ igen det var länge sen sist och så småningom närmar vi oss slutmålet. Hoppas vi vet var det är?????? Vädret har till största del varit riktigt gott mot oss, jag har solat men inte badat vilket vissa har gjort – alltså alla men inte jag ….som vill ha varmare vatten. Vi skyndar vidare mot Gibraltar och hoppas på god tur som NORSKEN säger.

Äter mycket på restaurang för kökspersonalen ombord vill också ha ledigt. vi provar olika kök och olika menyer. det mesta smakar jättegott även indiskt som vi smakade idag. Susanne har inköpt en vit hatt i kollosalformat och mamma fick lika stor i brunt med mörkare brunt band och rosett – rena Greta Garbo – URSNYGG.

Vi har haft riktig närkontakt med DELFINER som simmade runt båten jätteläskigt och läckert, man får uppleva mycket här som inte finns hemma. Jag skulle vilja se Delfiner på Granskär det vore kalas. I hamnen där vi ligger kryllar det av måsar som jagar fiskebåtar för att få mat hoppas dom inte skiter ner båten det är så svårt att få bort.

I morgon 29/8 går vi vidare mot Lissabon eller Lisboa som dom säger här, ni vet ju att enligt Flexnäs finns dom finaste flickorna i Lissabon.

Nu ligger vi i Cascais utanför Lissabon där Susanne och jag köpt klänningar i glada färger och som var långa och sköna. Eva har badat i havet varmt och skönt säger hon men fan trot sa Relingen.

Nu blir det en kvällsfika och Anders och Petter är ute och kvällskissar och sedan blir det godnatt SOV GOTT.

BIRGITTA/och CO