18/9 SPANIEN

Hej igen Ni tror väl att vi bara springer på krogen så att jag inte har tid att skriva men då misstar ni er grovt för vi seglar också……. haha! Vi åker mellan 30-40 distans per dag – det tar sin tid. man skall ju hinna äta och göra en massa annat också. handla tar sin tid också – det kan vara långa sträckor att gå då skickar vi Anders ock Eva och Ryggan av kolosal format. dom brukar komma tillbaka fullastade.

Idag blåser det 8 sek.meter så vi blir kvar här idag vad det låter och det kommer tydligen från fel håll också. enligt ”finnarna” här bredvid kommer det kraftiga vindar ett par dagar framåt så vi blir nog kvar här ett tag.

Våra planer är att komma till GIBRALTAR och titta på våra kusiner apoprna och då är vi inne i Medelhavet – blir ni lite avundsjuka på oss nu. JEANETTE längtar efter Apor och Bananer, och jag hoppas dom är så civilicerade där så dom vet vad Baileys är.

Vi får väl dra en spader så länge i väntan på vinden medan Anders och Susanne besökt en bank.

HÄLSNINGAR BIRGITTA PÅ RUT.