HEJ IGEN NU ÄR JAG PÅ TRÅDEN IGEN 2011-08-03

Nu är vi på öppet vatten igen och ser andra båtar av olika storlekar. Först åkte vi till Oostende och där käkade vi Kinesmat som omväxling . Nästa mål i sikte var Dunkerque eller Calaise, men likt förbannat hamnade vi först I Boulogne sedan i Dieppe. Under resan dit satt jag i solen och fick skön massage i nacken av Eva och samtidigt såg vi den vackra franska kusten. Inga vindar det är svårt att hinna med och skriva när man åker så mycket båt. och dricker vin 🙂 Hela tiden har vi tidvattnet att tänka på och det är inte lätt. det gäller att vara med när tåget går annars får man stå på torra land. men å´andra sidan går det bra med våran ”katta”.

Nu är det dags för lunch bestående av korv grönsaker och något som visst heter Bulgur?? Varför??? Help Me !!! Jag trodde att det bara fanns i Sverige men ack va jag vart lurad. det fanns också här…. nu hör ni kära vänner där hemma – bjud mej inte på det när jag kommer hem .

Nu sitter jag ensam en liten stund i båten och slappar. jag har spritt ut min besättning. Jätteskönt. Dom är nog inte så långt borta och kommer snart tillbaka och vill ha kaffe ute på däck i det fina varma vädret och titta på alla båtar. ikväll ska vi gå och äta musslor (BLÄ) hoppas dom har något annat att servera… 🙂

BIRGITTA