HEJ NU KOMMER EN HÄLSNING FRÅN RUTAN SOM FORTFARANDE ÄR PÅ VARVET.

Dom verkar gilla oss, här blir vi kvar vi kommer nog aldrig härifrån, hoppas prylarna kommer på tisdag. förhoppningsvis så vi kan åka härifrån på fredag – jag håller på att få lappsjuka!! Vi köpte jordgubbar som vi slogs om till middag – jättegoda. varvet lånade oss en bil idag för att åka och handla – det började bli tomt i skåpen . Grönsakerna är billiga här i Holland och ca. en hundring för 3liter kartongvin.

Jag sitter och trär halsband på löpande band – jättekul – för att tiden skall gå. Igår spelade vi Bläckmaja ett roligt kortspel så ni hör att vi inte bara slappar. Vi måste sysselsätta oss med något då det är någon som pinkar över oss oavbrutet… inte ens Petter vill vara ute mer än nödvändigt. Nu sitter ni väl i solen och gassar er och mår gott. tänk då på oss i ett regnigt Holland, men det är synd att klaga för vi äter och dricker gott.

BIRGITTA